Shampoo ja hoitoaine viidakossa

13.1.2018

Tässä vuosien varrella  oon kokeillut todella monia eri shampoita ja hoitoaineita, virheiden kautta oppinut mikä toimii kelläkin. Näillä kun jokaisella tuntuu silti olevan se omanlainen turkkinsa, johon parhaat aineet löytyy vain kokeilemalla. Ja siihen saa kyllä kulumaan pennosen jos toisenkin, sekä hurjasti kaappitilaa! Special Onet on vielä tuossa kaapissa testaamatta, päivitän siitä tähän omaa kokemusta myöhemmin.

Tänään kylvetettiin jo Topi ja Minni. Minnille käytin Chris Christensenin tuotteita ja Topille Ikarian. Ikaria on tällä hetkellä Topin turkkiin mun ehdoton ykkössuosikki. Wilman pesuun olen käyttänyt Arteron kosteuttavaa shampoota ja Ikarian ja/tai Arteron hoitoainetta, ne toimii sille parhaiten.

Listat elää sen mukaan, minkä milloinkin koen toimivan meillä parhaiten. Neuvona toki voin antaa, että jos löydät koirallesi hyvät tuotteet ja turkki on niiden ansiosta helppohoitoisempi, ei niitä kannata vaihdella. Ollaan sekin koettu Topin turkin kanssa, helppohoitoisesta supertakkuiseksi vain viikossa väärillä tuotteilla pesun jälkeen.
Juu näin montaa purnukkaa kotona ei tarvi olla. Riittää vain yksi shampoo ja yksi hoitoaine.

Ei sponsoroidut listat siis alla, ja listassa ei varmastikaan ole maailman kaikkia tuotteita testattuna :)

Mun top kymppi shampoomerkki lista

1. Ikaria kaurashampoo
2. Ikaria Refresh shampoo
3. Chris Christensen
3. Artero
5. Botaniqa
5. Re Qual, Vital-Prof shampoo
6. Espree
7. BioGroom
8. Animology
9. K9
10. Nootie


Mun top kymppi hoitoaine lista

1. Ikaria Nurture hoitoaine
2. Chris Christensen
3. Botaniqa
4. Artero
5. Re Qual, Biojen- hoitoaine
5. BioGroom
7. K9
8. Espree
9. Animology
10. Nootie

Suihkeet ovatkin sitten oma lukunsa, paras takkusuihke voisi olla sellainen että laittaa sitä omaa parhaaksi havaittuaan hoitoainetta pari tippaa ja vettä suihkepulloon.

Ice On Ice Chris Christenseniltä tuntuu toimivan myös yllättävän hyvin (yksi kokeilukerta takana). Takkusuihkeista olen kokeillut myös Re Qualin thermal fluidia, jota en oppinut käyttämään lainkaan.

Botaniqalla on seerumi, jota voi myös lisätä shampoiden ja hoitoaineiden sekaan hoitamaan turkkia. Siitä en kyllä oikein osaa sanoa juuta tai jaata. En koe sitä tarvitsevani, tai sitten en vaan osaa sitä käyttää.


Kommentit

Suositut tekstit