Testissä IV San Bernandin uudet tuotteet

Sain testattavaksi italialaisen turkinhoitosarjan: IV San Bernandin pitkälle turkille tarkoitetun Apple ja Caviar shampoot ja hoitoaineet sekä PEK hoitoaineen.

Kylpyyn pääsi ensimmäisenä Maailmanmatkaaja Mini-Minni iältään 16kk. Takkuikä vaatii suht usein toistuvat pesut ja harjaukset, jolloin tuotteet eivät saa ainakaan kuivattaa tai rasittaa turkkia enempää. Minnin turkin haasteena on  löytää juuri sen karvalle sopiva tuote. Minnin turkki menee herkästi laineille ja lisäksi sen turkki lässähtää helposti, jos sitä hoitaa liikaa. Kotioloissa tämä ei toki haittaa. Näyttelyissä cotonin turkin tulisi olla mahdollisimman siisti, suora (ei suoristettu kuitenkaan) ja kuohkea.

Tuumasta toimeen siis.

Aloitin kylpyvalmistelut sekoittamalla sekä Apple että Caviar shampoota. Laimensin ohjeen mukaan, ehkä hiukan enemmän laitoin vettä. Vaahdotin märän koiran turkin ja annoin vaikuttaa muutaman minuutin. Pestessä jo tunsi, ettei aineet rasittaneet karvaa, vaan tuntuivat enemmänkin pehmeältä turkissa. Huuhtelu oli helppoa, kun itse tuote ei vaahdonnut liikaa.

Huuhtelun jälkeen turkin kuivaus pyyhkeeseen, ei hangaten vaan hieman rutistellen.

Hoitoaineeksi käytin Apple ja Caviar hoitoainetta, sekä hieman PEK hoitoainetta. Nämä laimensin ohjeen mukaan. Minni tuntui suorastaan nauttivan, kun hoitoainetta hierottiin myötäkarvaan sen iholle ja turkkiin.

Föönauksen jälkeen karva tuntui hoidetulta ja silti kuohkealta. Cotonin karva tuntuu samaan aikaan sekä pehmeältä, että hieman puuvillamaiselta. Föönatessa karva suoristui hyvin. Föönausnesteenä käytin PEK hoitoainetta laimennettuna reiluun määrään vettä. Karva ei sähköistynyt harjaamisesta. Minnin turkki tuntuu ravitulta ja vahvemmalta.Otsuri silmillä. Heti föönauksen jälkeen.

Laineista ei tietoakaan, turkki hyvinvoivan ja ilmavan näköinen.Ensituntuma tuotteista on erittäin positiivinen, voin lämpimästi suositella kokeilemaan miten tuotteet toimivat. Plussaa on myös hyvä tuoksu, joka ei ole liian voimakas. Viikon päästä tiedetään miten takkujen kanssa sujuu. Palaan asiaan! Sillä välin voitte lukea lisää näistä tuotteista täältä:
https://www.winner.dog/bundle/13/pesupaketti-pitkalle-turkille

Ihkua syksyn jatkoa! Huomenna päästäänkin siistillä turkilla treenaamaan agilityhalliin :)


Kommentit

Suositut tekstit